31/8/2020 Παράταση προθεσμίας για τα αδήλωτα τετραγωνικά

31/08/2020 14:52  -  1 αναγνώσεις

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                                                           Σητεία 31-8-2020                                                  

Τμήμα Εσόδων Περιουσίας & Ταμείου

                                                   

                                                                     Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Από το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώθηκε τελική παράταση της  προθεσμίας για τα αδήλωτα τετραγωνικά ( για ηλεκτροδοτούμενα και μη κτίσματα και οικόπεδα εντός σχεδίου πόλης και οικισμών ),  μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Παρακαλούνται οι πολίτες να μην εξαντλήσουν την παραπάνω προθεσμία για να μην παρατηρηθούν τα φαινόμενα του συνωστισμού που είδαμε τις προηγούμενες ημέρες στο Δήμο μας.

Η έγκαιρη υποβολή των αιτήσεων θα βοηθήσει και τους πολίτες να εξυπηρετηθούν καλύτερα αλλά και τους υπαλλήλους να διαχειριστούν τον όγκο των συναλλαγών, δεδομένης μάλιστα της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται μέχρι και την 30η Σεπτεμβρίου, κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και από ώρα 08:00 έως 14:00.                                                            

Υπενθυμίζουμε ότι η ρύθμιση μπορεί να γίνει, ταχύτατα, από κάθε ενδιαφερόμενο, μέσα από την ειδικά διαμορφωμένη, ηλεκτρονική πλατφόρμα https://tetragonika.govapp.gr/. Σημειώνεται πως για την υποβολή της διορθωτικής δήλωσης απαιτείται μόνον η ταυτοποίηση με τους κωδικούς που χρησιμοποιούνται για την είσοδο στο Taxis.