Σε φάση ολοκλήρωσης το έργο της οδού Βαρθολομαίου

07/06/2024 17:32  -  1 αναγνώσεις

Σε φάση ολοκλήρωσης το έργο της οδού Βαρθολομαίου το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο συνολικό έργο
αποκατάστασης αγροτικού και δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Σητείας ποσού 400.000ευρω  χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Ένα έργο ιδιαίτερης βαρύτητας και αναγκαιότητας  σε ένα κεντρικό και νευραλγικό σημείο της πόλης κατά μήκος της οδού Βαρθολομαίου, όπου με την παρέμβαση αυτή λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα απορροής των ομβρίων υδάτων και αποκαθίσταται η εύρυθμη διέλευση στο σημείο κατά τη χειμερινή περίοδο, αλλά και η εικόνα της πόλης.
Το έργο περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση, πρόσθετες σχάρες και κανάλια συλλογής ομβρίων υδάτων, ώστε σε συνδυασμό με τη βελτίωση της κλήσης του οδοστρώματος, να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα .
Η πόλη την περίοδο αυτή είναι ένα εργοτάξιο και αυτό μόνο καλό μπορεί να σημαίνει, αφού σε όλο το εύρος της είναι σε εξέλιξη έργα που έχουν σαν στόχο, να βελτιώσουν την καθημερινότητα του δημότη αλλά και να διαμορφώσουν μια διαφορετική εικόνα για τον επισκέπτη.
Ο απολογισμός μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει γι αυτό και ζητούμε την κατανόηση των συνδημοτών μας για την όποια πρόσκαιρη ταλαιπωρία.