30/6/2011.ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2011 - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

17/07/2011 13:46  -  5377 αναγνώσεις

          ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ  ΚΟΡΝΑΡΕΙΑ 2011

 ………διαδρομές Τέχνης Λόγου Πολιτισμού

Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Εμείς οι Σητειακοί επιδεικνύουμε έντονη καλλιτεχνική ευαισθησία και διακρινόμαστε για την αγάπη μας προς το << καλόν >>, το οποίο υπηρετούν γενικά οι καλές τέχνες.

Δείγμα αυτής της σχέσης ανάμεσα σ΄ εμάς και την ιδέα του καλού, είναι η παραδοσιακή μας ποίηση, η μουσική, ο χορός και γενικά η άθληση του σώματος και του νου.

Ειδικότερα όσον αφορά το πνεύμα , το νου, επινοήσαμε πλήθος αναπαύσεις από τους κόπους της καθημερινής ζωής τελώντας καλλιτεχνικές εκδηλώσεις συχνά κατά τη διάρκεια του έτους.

Κυρίαρχη θέση σ΄ αυτές κατέχουν τα <<Κορνάρεια >>, που αποτελούν πλέον θεσμό για τον τόπο μας και θα συνεχιστούν και αυτό το καλοκαίρι με την παρουσίαση του έργου κυρίως ντόπιων, καθώς και πληθώρας άλλων καλλιτεχνών.

Προσδοκούμε ότι η απόλαυση αυτών των εκδηλώσεων θα συμβάλει, σ΄ ένα βαθμό, στην αποβολή της δυσάρεστης διάθεσης που μας διακατέχει, λόγω της δυσμενούς συγκυρίας που όλοι βιώνουμε.

Ο Δήμαρχος Σητείας

Θεόδωρος Πατεράκης 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρακολουθήστε σε μαγνητοσκόπηση  εδώ όλους τους αγώνες για το τουρνουά Beach Volley Κορνάρεια 2011

Στη τελευταία σελίδα του προγράμματος έχουν προστεθεί και οι εκδηλώσεις του Προοδευτικού συλλόγου Λάστρου "Η Αναγέννησις" που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα των Κορναρείων.