Πρόσκληση σε συνεδρίαση Δ.Σ Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας

30/11/2017 15:11  -  1 αναγνώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                                                  

        Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας που θα διεξαχθεί  στο Δημοτικό Κατάστημα επί της οδού Πατριάρχου Βαρθολομαίου 9 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δεύτερο όροφο, στις 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   έτους 2017  Πέμπτη και ώρα 14:00, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1.Καθορισμός όρων διακήρυξης ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την απομάκρυνση εκτός λιμένα Σητείας του πλοίου «M/V DOLGORUKI ΣΗΜΑΙΑΣ TOGO».

2. Έγκριση διενέργειας προμήθειας ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας  το έτος 2018.

3. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής παρεχόμενων γενικών εργασιών υπηρεσίας «Μηχανογραφική υποστήριξη για την επεξεργασία των οικονομιών στοιχείων του Δ.Λ.Τ.Σ.» ποσό 372,00 €

4. Βεβαίωση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στην Στέλλα Κωνσταντίνα για την λειτουργία ψυχαγωγικών παιχνιδιών έναντι πλατείας Ηρώων  Πολυτεχνείου. 

5. Βεβαίωση κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος στην Καφεσάκη Ελπίδα  για την λειτουργία καντίνας στο αλιευτικό καταφύγιο Κουρεμένου.

6. Βεβαίωση εσόδου για κατάληψη χώρου περιπτέρου του Μετζάκη Μιχαήλ έναντι πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου.

7. Βεβαίωση εσόδου για κατάληψη  χώρου περιπτέρου της Αϊβαλιώτη Θεονύμφης επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 183.

8. Περί αιτήσεως Αϊβαλιωτάκη Θεονύμφης για την απομάκρυνση του περιπτέρου της επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 183. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ