27-6-2016.Ανακοίνωση για τη σύναψη ΔΙΜΗΝΗΣ σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου από Δ.Ο.Κ.Α.Σ για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

27/06/2016 13:55  -  217 αναγνώσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ                  ΣΗΤΕΙΑ 27-6-2016

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                       ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.:591                                      

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                 

(Δ.Ο.Κ.Α.Σ.)                                                                                                                                      

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
για τη σύναψη ΔΙΜΗΝΗΣ σύμβασης εργασίας Ορισμένου Χρόνου για την αντιμετώπιση   κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών             

 

Ο Πρόεδρος του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ   ΣΗΤΕΙΑΣ (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.)

 

            Έχοντας υπόψη:

1. την υπ’ αριθ.51/14-6-2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό  με σύμβαση εργασίας δίμηνης   διάρκειας, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού Δύο (2) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών των υπηρεσιών του για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα ειδικά τυπικά προσόντα χρονική περίοδο:

 

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Εργατών

2

Δεν απαιτούνται ειδικά τυπικά προσόντα ( άρθρο 5 παρ. 2 του Ν. 2527/1997)

Δύο (2)  μήνες από την υπογραφή της σύμβασης

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

Αναφέρουμε ενδεικτικά:

  1. Κυρωμένο Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
  2. Υπεύθυνη δήλωση ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07
  3. Για την απόδειξη του χρόνου ανεργίας , πρόσφατη βεβαίωση Ο.Α.Ε.Δ
  4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, πρόσφατης έκδοσης προκειμένου για            υποψηφίους που έχουν ανήλικα τέκνα, είναι πολύτεκνοι ή τέκνα πολύτεκνης οικογένειας, ή πιστοποιητικό γεννήσεως, προκειμένου για υποψηφίους που είναι άγαμοι.
  5. Υπεύθυνη δήλωση  του Ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνουν αν το αμέσως προηγούμενο                                 δωδεκάμηνο που συμπληρώνεται κατά την τελευταία ημέρα  της  προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έχουν απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή νομικό πρόσωπο του άρθρου 14 παρ,1 του ν.2190/1994 με την ιδιότητα του εποχιακού υπαλλήλου ή για την κάλυψη περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών, ή όχι      που έχουν απασχοληθεί  να δηλώνουν την υπηρεσία στην οποία   απασχολήθηκαν και την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησης (έναρξη και            λήξη )
  6. Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης
  7. Χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986 στην οποία να δηλώνονται  επακριβώς ο χρόνος  και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.

 Οι μισθωτοί  του δημοσίου τομέα μπορούν εναλλακτικά αντί της βεβαίωσης του ασφαλιστικού φορέα και της υπεύθυνης δήλωσης να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα από την οποία να  προκύπτει ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας

 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του ΔΟΚΑΣ (Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 6, τηλ:2843023775) και αρμόδια για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Αικατερίνη Ρασούλη  κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι  ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία τριών (3) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων του ΔΟΚΑΣ.

              Ο Πρόεδρος του ΔΟΚΑΣ


                    Λεωνίδας Τερζής