Ιδού η κατάντια μας

19/07/2017 15:13  -  1 αναγνώσεις
Φωτογραφια_φρεατιο

Οι βάνδαλοι ξανακτύπησαν. Αφού κατά καιρούς έκλεβαν καλώδια γεωτρήσεων, αφού έκλεβαν πετρέλαιο από τα μηχανήματα του Δήμου, έβαλαν στο στόχαστρο τους τα φωτοβολταϊκά συστήματα που έχουν εγκατασταθεί στις περιοχές ανάπλασης της πόλης.

Συγκεκριμένα επί της οδού Πραισού, προξένησαν ζημιές στους τρείς τελευταίους στύλους φωτοβολταϊκών προς τη μεριά του Νοσοκομείου. Αφαίρεσαν από τον ένα στύλο τα προστατευτικά καπάκια του φρεατίου και έκλεψαν τον συσσωρευτή τον ρυθμιστή τάσης (ντράιβ) αυτού, που βρίσκονταν μέσα στο φρεάτιο.

 Στους δε 2 άλλους στύλους έσπασαν τα προστατευτικά καπάκια με αποτέλεσμα να εισέλθει νερό στα φρεάτια και να καταστραφούν οι συσσωρευτές και τα (ντράιβ).

 Δεν πάει άλλο Πρέπει όλοι οι δημότες να προστατεύσουμε την περιουσία του Δήμου, την περιουσία την δική μας και των παιδιών μας. Καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα.

Καλούμε όλους τους πολίτες να καταγγείλουν άμεσα στο Δήμο ή στην Αστυνομία ότι βανδαλισμό ή κλοπή αντιληφθούν και γενικά ότι ύποπτο υποπέσει στην αντίληψή τους. Αυτοί οι ελάχιστοι που ζουν με την παραβατικότητα και κινούνται στο σκοτάδι να είστε σίγουροι ότι θα εξαφανιστούν όταν αντιληφθούν ότι οι πολίτες ανέλαβαν να προστατεύσουν τον Δήμο.

Ας αναλάβουμε όλοι μαζί την προστασία και την ασφάλεια του Δήμου μας.