3ο Μεσογειακό & Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας 3, 4, & 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

02/07/2015 11:08  -  489 αναγνώσεις

Η καρδιά της Μεσογείου και της μουσικής χτυπά στη ΣΗΤΕΙΑ!!!!

O Σύλλογος Φίλων Μουσικής Σητείας, μαζί με τον Δήμο Σητείας, τον ΔΟΚΑΣ, το Λιμενικό Ταμείο Σητείας, το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χαμεζίου και το Καλειδοσκόπιο διοργανώνουν για τρίτη φορά το Μεσογειακό-Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας 2015, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γ. Πουλίδη και της Cosmocinema.

Σας προσκαλούμε λοιπόν ανατολικά, στην Σητεία,

στις 3, 4 και 5 Ιουλίου να ταξιδέψετε με μουσικές από Ελλάδα, Θράκη, Κάτω Ιταλία, Αραβικό Κόσμο, Σμύρνη, Μικρασία

αλλά και με τα κρητικά ρεμπέτικα, δηλαδή τα ταμπαχανιώτικα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Παρασκευή 3 Ιουλίου: Στην αυλαία του φεστιβάλ θα είναι Η (Οι) Μουσική (-οι) της Φωτιάς, με τύμπανα και πυρσούς που τραγουδάνε, και στη συνέχεια ο Χρίστος Δανάκης με θρακιώτικους ρυθμούς και οι Encardia με μουσικές από την Κάτω Ιταλία.

Σάββατο 4 Ιουλίου: Το Φεστιβάλ παρουσιάζει την Lamia Bedioui και τους Desert Fish με τραγούδια και αυτοσχεδιασμούς  πάνω στη μουσική των χωρών της Μεσογείου και την Ορχήστρα Σμύρνα με σκοπούς και τραγούδια από τη Μικρά Ασία, την Καππαδοκία, την Κωνσταντινούπολη, τη Θράκη, την Μακεδονία και αλλού.

Κυριακή 5 Ιουλίου: Αποχαιρετούμε το φετινό Φεστιβάλ με Ταμπαχανιώτικα, κρητικά ρεμπέτικα, από τους Αγάθωνα Ιακωβίδη, Μανώλη Πορφυράκη, Κώστα Αββυσινό και Λάμπη Ξυλούρη επί σκηνής.

3ο Μεσογειακό – Ραδιοφωνικό Φεστιβάλ Σητείας

Πολύχρωμες μέρες γεμάτες μουσική, χειροποίητα δημιουργήματα, τοπικά προϊόντα, πολιτιστικές δράσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες θα μας βρείτε στο Facebook στο Mediterranean Festival of Sitia και στο www.sitiamrf.gr